Förrätt
Tre skandinaviska smaker.
Mandelpotatis och kantarell sushi med tranbär och sweetchili.
Risrullad med najadlax och äppelchutney.
Surdegskrisp med hummermajonnäs och marinerade räkor.
Spendrups Bistro lager till det.
Varmrätt
Majskyckling med grillad grönsaksrullad, getostpotatisgratäng, rosmarinsky serveras med torkade oliver och pinjenötsallad. Rött vin, Oude Kaap Klassick Rood
Till kaffet
Två av husets egengjorda chokladtryfflar
Tre skandinaviska smaker.
Mandelpotatis och kantarell sushi med tranbär och sweetchili.
Risrullad med najadlax och äppelchutney.
Surdegskrisp med hummermajonnäs och marinerade räkor.
Spendrups Bistro lager till det.
Varmrätt
Majskyckling med grillad grönsaksrullad, getostpotatisgratäng, rosmarinsky serveras med torkade oliver och pinjenötsallad. Rött vin, Oude Kaap Klassick Rood
Till kaffet
Två av husets egengjorda chokladtryfflar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar