




Så underbar kväll i tisdags! Det var ca 800-900 pers på middagen i Annexet och sen kom det ca 200-300 personer på eftersläppet, så det var en galen fest. Innan middagen var vi på en förfest hos en kille i skrapan. Armada firade 30år så det var massa uppträdanden och filmer som visades och maten var toppen. Kom hem runt halv fyra på morgonen och stupade i säng. Såhär såg menyn ut. /SannaFörrätt
Tre skandinaviska smaker.
Mandelpotatis och kantarell sushi med tranbär och sweetchili.
Risrullad med najadlax och äppelchutney.
Surdegskrisp med hummermajonnäs och marinerade räkor.
Spendrups Bistro lager till det.
Varmrätt
Majskyckling med grillad grönsaksrullad, getostpotatisgratäng, rosmarinsky serveras med torkade oliver och pinjenötsallad. Rött vin, Oude Kaap Klassick Rood
Till kaffet
Två av husets egengjorda chokladtryfflar
Tre skandinaviska smaker.
Mandelpotatis och kantarell sushi med tranbär och sweetchili.
Risrullad med najadlax och äppelchutney.
Surdegskrisp med hummermajonnäs och marinerade räkor.
Spendrups Bistro lager till det.
Varmrätt
Majskyckling med grillad grönsaksrullad, getostpotatisgratäng, rosmarinsky serveras med torkade oliver och pinjenötsallad. Rött vin, Oude Kaap Klassick Rood
Till kaffet
Två av husets egengjorda chokladtryfflar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar